+359 876 604 391    sunnybeachinvest@abv.bg

топ оферта

наем |

купи |Атракции

Аквапарк Екшън, Слънчев бряг

Аквапарк Екшън е най-големия аквапарк в България и предлага най-много пързалки и атракциони над 30 за всяка възраст и всеки вкус, мокри барове и ресторанти на територията му, а най-любимата точка на децата е мини зоопарка с мини любимци.
За любителите на екстремните преживявания, препоръчваме. 
 

 

Аквапарк Несебър

Аквапарк Несебър се намира на главния път от Равда за Несебър, веднага след Lidl, Masterhouse.  Този аквапарк спечели награда за най-много атракции, а именно 60 сред които водните пързалки са 38 с обща дължина 2 527 метра и обща кубатура 10 милиона литра вода.

 

Аквапарк Карибски Пирати, Слънчев бряг

Аквапарк ''Карибски Пирати''е част от хотел Котва в Слънчев бряг. Той представлява мини аквапарк с пиратски акцент и е отворен за посетители на хотела и външни посетители. Намира се на голямото колело което свързва Несебър & Слънчев бряг.

 

Пиратски кораб Black Sam, Свети Влас

Пиратски кораб Black Sam е единствения дизайнерски кораб на пристанището на Диневи в Свети Влас. Въпреки, че изглежда старовремски, той отговаря на всички модерни, съвременни изисквания за система и навигация, построен през 2015 г., тръгва по вода като атракцион през 2016 г.

 

Tattoo Party Boat, Несебър

Тази парти лодка тръгва от пристанището в Несебър-Стария град. Това е най-голямата парти лодка в Черно море, предлага три етажа, международни DJ-партита, барове и тераса за слънчеви бани, танцови пространства и шезлонги.Още по впечетляващото е, че работи от сутрин до късна нощ! Защо дискотека, забавлявайте се на лодка, лято е :)

 

Круиз до Созопол и обратно Fast Ferry Seacat One

Круиз до Созопол и обратно, отделете ден от почивката си за разходка по море. Круизния кораб Фаст Фери Seacat One , пътува сезонно всеки ден с маршрут Слънчев бряг-Несебър-Поморие-Созопол като може да изпълни и чартърни по заявка до големите черноморски пристанища.

 

Яхтено пристанище Марина Диневи, гр. Свети Влас

Яхтеното пристанище Диневи е емблема на българското черноморие и е сред хитовите места за посещение сред младите, любопитните, авантюристите и всички, влюбени в морския живот. Пристанището беше открито в далечната 2007 г. като с откриването си спечели престижната награда за иновации Bentley Award, а библията сред яхтените списания по цял свят Boat International нареди България сред страните с най-добрите яхтени пристанище в света за 2008 г.

 

Рибарско пристанище, Несебър Стария град

Рибарите в Несебър имат своето първично място за продажба на техния улов. Обновеното пристанище през 2022 г. по програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г. вече предлага адекватни условия за осъществяването на риболовна дейност чрез създадената в него защитена акватория за безопасно акостиране на рибарските лодки и кораби. Разширеният пристан дава пространство за домуване на до 121 плавателни съда. Една от на важните социално-икономически задачи е създадената рибна борса.

 

Рибен Фестивал Есенни Пасажи, Стария Град, Несебър

От 21 до 23 Октомври традиционно от 2013 г. се провежда фестовал '' Есенни Пасажи'', за да се отпразнува сезона на морските дарове и прелестта след успокоения от еуфорията на лятото Несебър. Богатата фестивална програма всяка година предлага разнообразие от прояви: изложби, концерти, готварско шоу, прожекции на филми за подводните богатства на Несебър и най-атрактивните събития а именно традиционен конкурс за рибена чорба, приготвена на борда на риболовните лодки.

 

Фестивал на меда, Стария град, Несебър

От 20 Август до 04 Септември традиционно от 2001 г. се провежда фестовалът на меда '' Кирил Киров''. Форумът носи името на основателя на това забележително със своята давност събитие и се организира от неговия син Николай Киров, с подкрепата на Община Несебър. В сладкия форум ще участват пчелари от цялата страна.

 

Фестивала Черноморска перла

Фолклорен център на българското изкуство ''Нестия''активно участва в международните дейности в организацията на международни фолклорни фестивали и конкурси - за деца и младежки групи. Фолклорен център 'Нестия'' организира редица международни фолклорни форуми в различни български черноморски курорти, обединени в един проект ''Черноморска Перла''.

 

Празникът на Несебър

Всяка година на 15 Август се празнува празникът на Несебър като кулминация на културния и туристически сезон със силното емоционално и творческо присъствие на звезди на българската  популярна сцена, разнообразна програма, грандиозен светлинен, музикален и лазерен спектакъл.

 

Музей Несебър & История

Заради уникалните си природни дадености и много добре запазените паметници от различни епохи на седмата сесия на Комитета на Световното Наследство в гр. Флоренция през 1983 г. Старият град Несебър е включен в Списъка на паметниците на Световното културно наследство.

 

Артиум-Център за култура и образование, Несебър

Артиум е център за култура и образование в новия град на Несебър на реконструирания площад Жулиета Шишманова, мястото работи целогодишно и редовно е домакин на интересни събития, изложби, театрални & музикални представленя. Това е първа изложбена зала с подобен характер за градът, тя е акцента в новота площадна композиция.

 

Античният амфитеатър, Стария Град, Несебър

Античният амфитеатър в Стария Град на Несебър е още един ценен архитектурен паметник на острова. Амфитеатъра е действащ и днес, като реновираната сцена редовно посреща наши и чуждестранни гости гласно с фолкловени и симфонични танцове и музикални предсавления, особено интересна е програмата на 15 Август на празника на острова.

 

Амфитеатър Арена, Свети Влас

Непосредствената близост до брега, уникалната акустична среда, 500-те удобни седалки, възможността за разгръщане на различни сценични решения, превръщат амфитеатъра в чудесно място за концерти, театрални постановки, изложби, детски представления и др. Toва е най-голямата и атрактивна сцена в Свети Влас.

 

Пазарът на Каблешково

Пазарът на Каблешково е открит пазар на който можете да намерите стоки от различен тип, бит & естество на изгодни цени и директно от производител. Пазарът се провежда в центарът на града всеки Четвъртък през летния период, като стоките са главно домашно производство зеленчуци, подправки, плодове, млечни продукти, алкохол, а дори и живи селскостопански животни от пиленца, зайци до едър рогат добитък.

 

Фестивал на домашната наденица

Тридневният фестивал на домашната наденица се празнува от 2011 г. в село Кошарица на датата около 13 Януари. Фестивала приветства както много гости от селото и съседните райони, така и местни майстори, които с радост показват домашното си производство и най-добрите мезета в селото.

 

Metal Heaven, Слънчев бряг

''Metal Heaven'' е магазин за тематични метал стоки като се отличават с високия клас на стоките, артикулите са от тематичните Helloween костюми, метъл дрехи за всички полове включително за бебета, богата гама обеци, спрейове за графити, аксесоари за пушене, сувенири, аниме артикули, тематични стоки и знамена. Единствен вносител на така популярните New Rock обувки.

 

SSG Море от сребро & злато, Стария град Несебър

За любителите на диаманти, злато и сребро, елегантния магазин SSG предлага годежни пръстени, брачни халки, брошки, колиета, обеци, пръстени, гривни, възхитителната колекция на DFE-диаманти за всички, SSG колекция за бебета и сребърна посуда.

 

Барсело Роял МОЛ, Слънчев бряг

Единственият официален МОЛ в Слънчев бряг се намира в сградата на Royal Beach Barcelo, точно в центъра срещу хотел Кубан по улицата на художниците стигате до мястото. МОЛ-ът е атрактивен с това, че е открит, разполага с красива градина, много пейки за сядане на откито и разбира се интригуващи марки като диамантите Altinbas, нестандартната мода на DJOFRA, детският магазин Chippo Toys, здравословния магазин Paradise spa & beauty ,Red Lion, парфюми Refan, Polo Assn спортни стоки и много други.

 

Селфи във въздуха, Слънчев бряг

На плажът, една от най-интересните атракции всяка година е именно парашутът дърпан от джет. Срещу не особено висока сума се извисявате в небето и се носите над целия залив в продължение на цели 10 минути, дава възможност да се снимате, да разгледате курорта от висока и да се вдъхновите от красотата наоколо.

 

Двореца на Балчик и Ботаническата градина

Обожателите на ботаниката задължително да посетят ботаническата градина в Балчик. Създадена през 1955 г., под ръководството на проф. Даки Йорданов, днес тя е сред 100-те национални туристически обекта. Собственост на Софийския университет, тя е създадена с научно и образователни функции, но предвид, че е отворена за широк обществен достъп, бързо става и туристическа атракция.

 

Замъкът в с. Равадиново '' Влюбен във вятъра''

Замъкът '' Влюбен във вятъра'' е шедьовър на съвременната архитектура, готическия вид на сградата определено лови окото когато пътувате за Созопол. Изграден от 20 000 тона камък с мраморизиран варовик добит от Странджа с цел да сиае в различни цветове през денонощието, сутрин е розов, през денят бял, а вечер сиае в синьо.

 

Нудистките плажове в Слънчев бряг и Несебър

В района на Слънчев бряг официален нудистки плаж няма, за сметка на това районът предлага два неофициални плажа за желаещите да свалят банския. Най-близкият нудистки плаж се намира прямо до р. Хаджийска, там където реката се влива в морето, чудесно място. Тук можете да ловите риба или да нагазите в топлата вода и то съвсем гол.

 

Училище за подводно плуване, Равда

Опознайте морския свят, училището Scuba Dive Centre Angel Divers в Равда, ще ви помогнат да преоткриете морския свят. Интересният спорт ще ви запознае с морските обитатели като рибки, водни кончета, любимата на всички риба зарган-стрела, наблюдавайте поведението на живота под водата, ще останете с чудесни спомени. Училището осигурява подводния екип и инструктор който ще ви покаже жестовият език под водата.

 

Уиндсърф училище Extreme, Свети Влас плаж Парадайс

Еxtreme Surf School предлага уиндсърф обучение с включена екипировка за начално, средно и ниво за напреднали по всяко време на целия летен сезон, както и индивидуални уроци с учител. За любителите на морски адреналин, непременно се свържете с тях, освен бийч баровете, те организират и ''уиндсърф тийм билдинг'', за да се срещнат хора с общия интерес. Училището се намира на плаж Paradise, Свети Влас. 

 

стрелбище & оръжеен магазин Кондор, Слънчев бряг

Единственото стрелбище & магазин с реални огнестрелни оръжия в Слънчев бряг се нарича ''Кондор'', за любителите на стрелбата, заповядайте. Тук ще срещнете професионалисти които ще ви запознаят с новите продукти на Smith & Wеssоn, Mоssbеrg, Аtа Аrms, Brеnnеkе, Vоrtеx Оptics, Trijicоn, Umаrеx, Bаllistоl, Buck Knivеs и други.

 

Цирк Балкански, Несебър

Искате ли почивката ви да се превърне в цирк ? Образно, разбира се! Цирк Балкански всяка година традиционно и за цяло лято разпъва приказната си шатра в Несебър рядом до лунапарка от атракции, цирка си остава любим на малки и големи. Освен обичайните атлетично номера, само на тази сцена ще видите номер с рокерски мотори-чопъри и най-голямата атракция на вечерта заслужено в книгата на Гинес, а именно ''Куполът на смъртта''.

 

Лунапарк & екстремни люлки, Слънчев бряг

Голямото разнообразие на лунапаркове в Слънчев бряг започва от центъра на курорта с паркът до дискотека Айсберг, там освен атракциите за деца има доста предложения за възрастни като например ускорените блъскащи се колички, замъкът на ужасите и най-екстремната атракция вероятно в целия курорт Босът, който представлява стик с две кабинки за по двама души, супер екстримено е изживяването.

 

Яхта под наем, Свети Влас

Яхтата под наем е един от най-големите луксове които се предлагат наоколо. В офиса на братя Диневи може да намерите ценоразпис и детайли от какви яхти можете да изберете, а защо не и частна яхта от собственик ?! Поплавайте из морето, починете си с красивия хоризонт на Черно море, празнувайте сватбата си, рожденият си ден или романтична среща.

 

Джет под наем, Слънчев бряг плаж

На плажа в Слънчев бряг има редица атракции, но една от най-предпочитаните е джетът под наем, направете си ускорена разходка във водата и открийте нови хоризонти. Освен джет под наем, можете и да го наемете, за да се повозите, ако нямате опит в управлението му. Машината е любима и на местните, статистиката показва, че всеки 10-ти несебърлия е собственик на джет.

 

Сафари Джип, Слънчев бряг

Сафари джип е една от най-предпочитаните атракции в целия курорт, едва ли има турист който да е бил в България повече от 2 пъти и да не се е възползвал от тази атракция. Програмата често започва с off road по живописни горски пътища, хълмове и реки, така до Стара Планина. Следва наблюдаване на производство на ракия от автентичен съд. Стрелба с пневматична пушка.

 

АТV под наем, Слънчев бряг

АТV-то е друга популярна тук атракция с която можете да се разходите из китните еко пътеки на Стара Плани, да посетите трудно достъпни за автомобили точки и да наатрупате незабравими спомени, а защо не и по пясъка, разбира се извън сезон когато не пречите на плажуващите.

 

Велосипеди под наем & продажба, Слънчев бряг

Велосипеди под наем, продажба, сервиз, Слънчев бряг. Магазинът се намира до Младост Супермаркет в к-с Summer Dreams. Магазинът е сезонен като работи без почивка включително през почивните дни.

 

Атракционно влакче, Слънчев бряг

Кой каза, че през Слънчев бряг не минава влак ? Атракционното влакче винаги е радвало гостите на курорта, особено децата. Цената му не е висока, но е важно да знаете, че когато ви кажат до Несебър имат предвид до хотел Котва, от там трябва да хванете друго влакче. Маршрута му: 

 

Атракционния автобус, Слънчев бряг

Веднъж на кръгъл час на спирките в Слънчев бряг минава атракционния автобус, той е на два етажа, като втория етаж е отворен кабриолет, разликата в цената е почти никаква от редовния транспорт, а изживяването е чудесно. Освен, че може да разгледате курортите, ще се разхладите в горещите дни, защото на втория етаж ще ви хвръкне шапката.

 

Конната Каляска, Слънчев бряг

През лятото в Слънчев бряг се предлага и атракционен транспорт конна каляска, той е по-достъпен от такситата, цената е около 10 евро, но разбира се всичко е до пазарлък. Транспорта е интересн с това, че имате панорамна гледка, дживите се бавно и може да разгледате слъчев бряг и разбира се допирът до кончетата.

 

Конна база, в.з. Зора, Свети Влас

За любителите на конния спорт и кончетата, не е нужно да спирате тренировките докато сте в Слънчев бряг, защото дори тук предлагаме конна база. Конната база се намира в подножието на стара планина във в.з. Зора, между Слънчев бряг и Свети Влас.

 

Джурасик Парк, Слънчев бряг

Джурасик Парк вече и в Слънчев бряг, чудесен атракционен парк подходящ за деца с огромни динозаври които дори се движат. Паркът е открит през 2022 г. като нова атракция привлече доста посетители, можете и вие да го посетите през сезона, намира се срещу Фламинго хотел.

 

Морски Аквариум Свети Никола, Несебър

Морски Аквариум ''Никола аквариум'' е единствената атракция с която може да се насладите на черноморската риба-жива & от близо. Богатата и разнообразна експозиция от черноморски и средиземноморски риби радва вече над 10 години малките гости на гр. Несебър, а й любителите на акваристиката, а дори не се налага да влизате в морето. :)

 

Зоопарк Айтос

Зоопарк Айтос се намира в каменист и горист парк в Айтос, което придава на парка един естествен вид и разбира се голямата част от животните се чувства по-добре. В парка ще срещнете обитатели като кафявата мечка, дивите кози, маймунки, голямо разнообразие на видове птици като някой от тях се разхождат свободно. 

 

Зоопарк, кв. Черно Море, Бургас

Зоопаркът е отворен целогодишно включително почивните и празничните дни, намира се в кв. Черно Море, Бургас, само на 15 км от Слънчев бряг. Зоопаркът е развъдник на пауни, тук може да видите и купите редки породи от птиците.

 

Зоопарка за Камили, Слънчев бряг

Парк за Камили, Слънчев бряг е единственото място наоколо където може да пояздите камила. Тук именно камилите са най-голямата атракция, всички 14 животни са обучени и приятелстки настроени към посетителите, може да ги нахраните, пояздите, а дори и да се снимате с тях.

 

Спа за крачета с рибките Гара-Руфа, Слънчев бряг

Тази малка рибка-доктор помага за почистването на мъртвата кожа на ходилата, освежава ви и със сигурност ще ви разсмее, защото чувството хиляди малки устички да ви хапят, трудно може да се опише, трябва непременно да се пробва.

 

Приюта за животни на Несебър

Осиновете животно от приюта на Несебър! Скъпи приятели, знаете съдбата на животните в приюта, осиновете куче от нашия приют, приберете се вкъщи с нов приятел. В нашата община популацията на кучета се следи и контролира.

 

Безплатни кастрации на котки, Слънчев бряг

Програма за кастрация на котки - к.к. Слънчев бряг. 
Безплатната кастрация на улични котки в приюта за животни на Несебър. Всяка Сряда. С предварителна уговорка на телефона. Приюта се намира до парка за Камили преди малкото колело на Равда, срещу Мастерхаус. Има табела.

 

Зоопарк Горица, пътят за Варна

Зоопарк Горица се намира на пътят за Варна, тематично разположен в гората, повечето животни са диви като сърни, елени, диви прасета, фазани и зайци, живят на голяма площ и може да се наблюдава естественото им поведение от високо на специално пригоден за това въжен мост.

 

Ловно-рибарски принадлежности Кондор, Стария град, Несебър

Ловно-рибарски принадлежности Кондор, Стария град, Несебър веднага след мостът в дясно посока пристанището. Това е единственият голям магазин със стоки за лов & риболов на острова. Освен огромната гама продукти, продавачите са много компетентни и можете да получите информация освен за стоките, също за водните басейни къде, кога и как можете да упражнявате любителския спорт.

 

Къща с краката нагоре, Слънчев бряг

''Къща с краката нагоре'' е нова атракция от лятото на 2022 г., домът представлява музей, на какво ще видите ще разберете само ако го посетите. Тази къща наобратно е първата подобна сграда и атракция в Слънчев бряг, струва си да се види, намира се до Амадеус Лукс.

 

Магазин за Пердета

Магазин за български пердета направени от естествени текстили и с натурален цвят. Магазинът е фирмен директно от производителя. Предлагат няколко вида ръчна & машинна изработка пердета от вълна, вискоза & памук в натурални цветове.

 

Оценка на имот

Отдайте имот под наем

Продайте имота си

Наемете търговски обект

Правни услуги

застраховка имот

летищни трансвери

коли под наем