+359 876 604 391    sunnybeachinvest@abv.bg

топ оферта

наем |

купи |Комунален сервиз

Нотариуси Слънчев бряг

Нотариусите които обслужват община Несебър & дежурени нотариуси в Област Бургас в почивните дни Събота, представяме ви контактна информация. В Неделя дежурни нотариуси в Област Бургас няма. Запознайте се с работното време на службите 

 

Защо ни е агенция за недвижими имоти ?!

Агенцията за недвижими имоти ще ви помогне да направите точен избор на желаното жилище, защото често екипът на агенцията включва набор от професионалисти които представляват рекламен, търговски и юридически отдел.
Тези специалисти имат реалистична представа за разликата в районите, строителството, плюсовете и минусите на сезонните сгради, пазарната цена, нужните документи и срокове за финализиране на сделката.

 

Адвокатски услуги, Слънчев бряг

sunnybeachinvest.com работи и предлага услугите на млади и амбициозни правоспособни адвокати, ние можем да ви предложим правна защита до края на сделката при покупко-продажба на недвижим имот на най-добри цени. SUNNYBEACHINVEST зорко следи работата и отношението на своите адвокати и препоръчва услугите само на вече адаптирани в сферата служители.

 

Курортите, плюсове от животът тук

Много малко хора си дават сметка за луксът и привилегията да живеете в курорт. В тази статия ще разсъждаваме над темата ‘’курортите, плюсове от животът тук’’, и ще се убедим, защо Слънчев бряг е за предпочитане пред редица курорти. Ще коментираме строителството и класът сгради, високият начин на живот, обичайните съоражения-смисъл и резултат от тях, следствието върху вашият дух и здраве на подобна географска ширина.

 

Етапите на Удостоверение за въвеждане в експлоатация (Акт 16)

В тази статия ще разгледаме различните основните етапи през които минава една сграда, за да бъде завършена: Акт Образец 14, Акт Образец 15 и Акт Образец 16, какво представляват тези образци, защо са нужни на сградата. Според ЗУТ в зависимост от характеристиките, значимостта, сложността и рисковете при експлатация, строежите се делят на категории, общо шест. Жилищните сгради спадат към категория строеж Ⅳ-Ⅴ ( с редки изключения за много големите сгради-Ⅲ).

 

Обреден дом, Стария град Несебър

Обредна зала в старото кметство в Старият град на Несебър е открита през 2009 г., като от тогава са сключени общо над 1500 бракове. Старото кметство е една от най-красивите резиденции на острова, а гледката към античният амфитеатър и морето няма аналог, закълнете се в преданост на най-романтичният остров, оженете се в Старият Несебър

 

Заклет преводач и Легализация

За повечето сделки с имоти в Слънчев бряг е необходимо легализиран или заклет преводач. Информация за местните офиси за превод и легализация, апостил, устен & писмен превод до 72 езика: 

 

I&G застрахователен брокер, Слънчев бряг

Застраховката е сигурен начин да си осигурите нужното спокойствие. Колкото по-голяма икономическа дейност предприемате, толкова повече рискове се изправят пред вас. С увеличаването на имуществото расте и рискът то да бъде унищожено или увредено. Правилното решение е сключване на застраховка.

 

Плажовете със сертификат Син Флаг

През 2021 г. у нас сертификат ''Син Флаг'' получиха 13 плажа и едно пристанище, тази година новите попълнения са Бялата лагуна, Албена, Кранево-Север, Обзор-Централен и Слънчев ден. Осемнадесет плажа в България и едно яхтено пристанище (Марина Диневи) са постигнали престижния стандарт ''Син Флаг'' у нас за 2022 г. Това са плажовете:

 

Какво представляват идеалните части?

Какво представляват идеалните части?

Понятието идеални части се използва, когато има съсобственост.

Ако един имот е на двама собственици, те са в съсобственост и имат идеални части от него. Когато парцелът, в който е построена сградата, е собственост на собствениците на апартаментите в сградата – те имат идеални части от него. Наричат се идеални, защото не са обособени и са на всичките собственици в съсобственост.

 

Рехабилитационна болница 'Вита', гр. Поморие.

Рехабилитационна болница 'Вита', гр. Поморие. 

Държавната болница е разположена на брега на морето и поморийското езеро, в богат район на лечебни фактори-лиманна кал, луга, рапа, морска вода и оздравителен микроклимат. Заведението предлага профилактика и рехабилитация на значимите и инвалидизиращи заболявания, физикална, моторна и психична рехабилитация.

 

Джакузи за вашата лятна тераса

Създайте си луксозен начин на живот, мебелирайте лятната си тераса с джакузи и терасна мебел, възползвайте се от големите квадратури на покривните тераси, типични за Слънчев бряг. Лукс на достъпни цени, вижте повече тук: 
https://aquanova.bg/bg/spa/djakuzi

 

Зимно Работно Време на общината в Слънчев бряг

Възможност за плащане на данък-сгради и в Слънчев бряг. Това е работното време на общината през зимата, обърнете внимание, защото е много съкратено. Общината в Несебър ще работи на пълен работен ден. Вторник и четвъртък от 8:30 до 12:00 часа. и от 13:00ч. до 15:00ч.

 

Ключарите в Слънчев бряг

Ключарите в Слънчев бряг са три офиса за 2022 г. Два от тях са съседни и се намира срещу входа на централна автогара, к.к. Слънчев бряг, на 100 м навътре в уличката. Ключар: +359 89 857 0024, освен ключове извършва услуги на място, отваря врати и сменя ключалки и брави.

 

Фризьор & Маникюр, Слънчев бряг

Изобилие от  студиа за красота, спа центрове и фризьорски салони всяка година сезонно се отварят в Слънчев бряг, като малцина от тях остават да работят целогодишно. Тук ще дадем информация за фризьорските салони & спа центрове които са тук целогодишно:

 

Бръснар, Royal Scissors Barbershops, Слънчев бряг

''Royal Scissors Barbershops, Слънчев бряг'' е бръснарско и фризьорско ателие с главна аудитория мъже. Веригата бръснарски ателиета съществува в цял свят като е създадена в Америка. Ателието в Слънчев бряг се намира до Джани ресторант посока централния светофар.

 

Магазини за рязан цвят и живи цветя в Слънчев бряг & Несебър

Магазини за рязан цвят и живи цветя в Слънчев бряг & Несебър. Декорирайте домът си с рязан цвят, внесете свежест и живот в домът си, тук сте на почивка, създайте максимален конфорт вкъщи, а защо не и да залесите терасата си с живи сезонни цветя.

 

Козарoви Разсадник & Озеленяване

Разсадник ''Козарови'' се намира срещу Lidl, Равда. До него има лесен достъп по околовръстния път и паркинг пред градината. Разсадника предлага широка гама стайни, градински сезонни и многолетни цветя, растения, дървета и храсти.

 

Тапицери в Слънчев бряг

''Total Plus'' се намират на Амадеус Ⅴ и предлагат главно претапициране на автомобили, тавани, колони, сенници, интериор на автомобила.

Контакт: +359 8777 98 545

 

Климатици Несебър за вашият дом

Климатици богат асортимент на достъпни цени. Компетентно мнение от професионалисти какъв климатик да изберете за вашето помещение. Повече информация на посоченият в сайта телефон: https://klimatici-nesebar.com

 

Информация за автосервиз & годишни технически прегледи, Слънчев бряг

Сервиз на автомобили в Слънчев бряг винаги е бил дефицит, силно оплювани за съжаление са повечето сервизи, но това винаги си е било проблем навсякъде в България. За съжаление няма оторизиран сервиз, най-близките представителства са в гр. Бургас.

 

Ветеринар, Несебър

В Слънчев бряг ветеринарни клиники няма, има само зоомагазин пред Младост супермаркет. Ветеринарните клиники в Несебър са няколко, малко информация за докторите на домашните ни любимци тук:

 

Стоматолог гр. Несебър

Стоматолог гр. Несебър, добро и професионално отношение към пациентите, много внимателен и търпелив, чувство за хумор. Дълъг опит и в детската стоматология. Намира се в гр. Несебър на улица: Любен Каравелов № 48, Несебър.

 

Здравни заведения в Слънчев бряг и Несебър

Слънчев бряг разполага с държавна поликлиника, частна клиника Вива клиник и редица частни кабинети с разнородни специалисти. Друга широко спектърна клиника е държавната здравна къща в Несебър.

 

Обмен на валута, Слънчев бряг

В Слънчев бряг има много бюра за обмен на валута, като повечето от тях са съвсем порядъчни, за съжаление не всички. Скъпи гости на Слънчев бряг, моля уверете се, че сте говорили с вашия турооператор къде може безопасно да обмените своята валута.

 

Куриерски услуги в Слънчев бряг Speedy, Econt & DHL

Куриерски услуги в Слънчев бряг, разгледайте възможностите да изпратите или получите пратка, документ или друго. Кой офис е най-близо до вашия хотел или имот, кои куриерски услиги са по разумни и евтини за страната и чужбина.

 

Супермаркетите в Слънчев бряг и района

Много необичайни и разнообразни стоки предлагат супермаркетите на курорта, съобразено с многоликата националност на почиващите. Тук освен много нетрадиционни храни, марки и предложения, ще откриете високо качество на храните и няма как да не е така предвид голямата конкуренция.

 

Строителен склад Стоди, Слънчев бряг

Стоди строителен склад предлага ниски цени и огромна гама строителни материали, стоки, наши и чужди марки, работят с фирми и физически лица.  Склада се намира на трета линия до ''техническия преглед'', к-с Камелия Гардън, близо до автогарата.

 

Оценка на имот

Отдайте имот под наем

Продайте имота си

Наемете търговски обект

Правни услуги

застраховка имот

летищни трансвери

коли под наем