+359 876 604 391    sunnybeachinvest@abv.bg

топ оферта

наем |

купи |Мебели и интериор

Domko, Бургас

Домко е един от най-големите магазини за вътрешен интериор, като предлагат й мебели. Много богат избор качествени и интересни стоки от тъпети, интериорни бои, мокети, килими, паркети, текстил за дома, осветителни тела и много разнообразен асортимент декорации като вази, изкуствени цветя и тематична украса за празниците.

 

FurnitureKing online

FurnitureKing е английското присъствие в България, много интересни модели в духът на английския интериор, сайтът предлага кухненско и холно обзавеждане по поръчка. Въпреки, че са локализирани в Англия, собственикът на магазина е българин с дългогодишен опит в производството на мебели.

 

Тубероза Полиантес, Несебър, Стария Град

''Тубероза Полиантес'' или кралицата на нощта е много специално растение, което не се предлага в магазините за цветя, а само на едно място в Несебър. Кралицата на нощта е известна с невероятно силния си и хипнотичен аромат, в магазина може да купите парфюм или околоочен крем от прекрасния цвят.

 

Мебели Верона, Слънчев бряг

Българско производство мебел, стандартни модели, среден и висок клас, бързо изпълнение на поръчките, цени за всеки джоб. Изложбена зала в Слънчев бряг.

 

КARE

Само за хора с нестандартно мислене! Това определено е марка с чувство за хумор, много нетрадиционен поглед към вътрешния интериор, те определят стоката си като '' живи театрални представления '' и реално така изглежда, не бих останал сам в магазина през нощта :).

 

Diana Casa

Великолептен магазин, ориенталски-модерен акциент, качествени мебели и необичаен интериор, за съжаление не можем да разгледаме стоката в Слънчев бряг, но винаги можем да поръчаме онлайн.

 

Мебели Виденов, Слънчев бряг

Най-евтиния магазин за мебел си остава Виденов в района на Слънчев бряг, мебелта е среден и нисък клас, но е на много достъпни цени, имат чудесна изложбена зала на околовръстния път, доставят по домовете, сглобяват.

 

СеИргийка

Ръчна изработка интериор и аксесоари от дизайнерката Даниела Пенова, динамичен, средиземноморски стил остава следа в сърцата на нейните почитатели, работа й е като жива, всякаш рисува свят в който сама живее. Лишена от всякакъв комерсиализъм, дава на творбите й добавена стойност.

 

Vanya Art

Никой не може да сгреши с творбите на Ваня Иванова, те са напълно натурални, непринудени и естествени, самоуката плевенска авторката е специализирана в пейзажите с масло, като акцентира върху темите: българско село, гора и езеро. Чудесен акцент за вашият апартамент в България 

 

Галерия Di.Lov.Art

Да, Не, Права линия, точки

Йоана Дилова, художникa
https://www.facebook.com/ioana369  

 

Мебели Бора Бора

Мебели Бора Бора, предлагат голямо разнообразие на стандартна и луксозна мебел, добри условия, безплатна доставка и сглобяване, поръчки и готови модули, магазин в Слънчев бряг.

 

Мебели Хелиос

Мебели Хелиос вероятно са най-големия магазин в Слънчев бряг, Поморие и Несебър, огромно разнообразие на клас и вид мебел, голяма зала с изложени модели, много популярни в района, предлагам мебел и по-поръчка.

 

LZ Яхтен Магазин

'' Предлага пълен спектър от яхтено оборудване и аксесоари за яхти и водни спортове в т.ч. спасително оборудване, стандартни екипировки, корабни платна, швартово оборудване, двигатели Yamaha и Merkury и резервни части,

 

ЖИВОТНОТО и Галерия - ТА, Несебър, Стария Град

Вдъхновяващ дом в който изкуството ще ви посрещне, за да ви отведе навътре към сърцето на една от къщите в стария град на Несебър, където ще се пренесете в друг свят отвъд времето и пространството.

 

Мебели Гидулски

Мебели Гидулски предлагат бърза доставка, разнообразни модели и доста свеж вид, мебелта е висок клас а на добри цени, имат магазин в Слънчев бряг.

 

Antique-Italia, склад за антични мебели в Слънчев бряг

Антикварни мебели, склад в Слънчев бряг, намерете своя дизайн в светът на историята и истинските ценности, голямо разообразие в складът за антични мебели.

 

Антикварни Магазини в стария град Несебър

Една от големите атракции на стария град на Несебър са именно антикварните магазини. Античните вещи винаги са привличали окото на туристите, а някои гости на острова са пристигнали с ясната цел да намерят нещо стойностно с цел препродажба.

 

Магазин Екзотика Маркет

Магазин Екзотик са вносители на стока от Непал, Индонезия и Индия, като тяхната стока се отличава с естествения произход на материала. Въпреки мястото на производство, стоката е много добре подбрана и е много висок клас-от тиково дърво, слонска кост до покривало за легло от лама.

 

Арт работилница, Несебър

Разхождайки се по главната улица на Несебър, малко преди доминото от сладкарници ще забележите малък, артистичен магазин, това всъщност е работилницата на децата от Несебър, естествено и децата-гости на Несебър са също добре дошли.

 

Lolla Home Boutique and Flowers, Несебър

''Лола Бутик & Цветя'' се намира от дясно на входа на заведение Карамел в Несебър. Целогодишния бутик предлага тематични сувенири, рязан цвят и букети за всеки повод, отличава се с качеството на стоките, някой от които ръчна изработка и добрият вкус. Обслужването е на високо ниво, а въображението на собственичката завидно. 

 

Интериорен дизайн, Слънчев бряг

Доказателство за високото ниво на архитектурно проектиране е дизайн са именно множеството награди и дипломи от национални конкурси и изложби на архитект Цветан Симеонов.  

 

Арт Галерия-Колело, Несебър

Арт Галерия Колело е най-голямата галерия в стария град, предлага разнообразие на местни и чужди автори-картини, склуптори и други произведения на изкуството.

 

Ръчни Свещи

Свещи ''От Любов'' е онлайн магазин за свещи от полимерна глина, идеини и закачливи, свещите ще внесът в домът ви чувство за хумор и уют, зарадвайте себе си или близък човек, изберете българското производство!

 

Натюрел от Венера Русинова

Натюрел от Венера Русинова магазин за авторски, уникални бижута произведени от полимерна глина, българската авторка е популярна най-вече с педантично завършения детайл на произведенията си.

 

Портрет карикатура в Слънчев бряг

Много модерно в Слънчев бряг продължава да е портрета карикарура. Зарадвайте вас и вашето семейство. Те са забавен и достъпен спомен от нашия прекрасен курорт, интересен интериор за домът и нетрадиционен подарък. Можете да си направите подобен подарък на улицата на художниците срещу Кубан хотел.

 

Оценка на имот

Отдайте имот под наем

Продайте имота си

Наемете търговски обект

Правни услуги

застраховка имот

летищни трансвери

коли под наем