+359 876 604 391    sunnybeachinvest@abv.bg

топ оферта

наем |

купи |Чисто новия комплекс Izida Palace II 28 196.00 евро (55 145.74 лв.)

Чисто новия бутиков комплекс ‘Изида Палас 2’’

Дата на завършване 2020-та, к.к. Слънчев бряг 

“Изида Палас 2” к.к. Слънчев Бряг се намира на обща територия с вече построения комплекс  “Изида Палас I”. Намира се в тихата и спокойна част на курорта, в непосредствена близост до аква парка и на 10-15 минути пеша до плажа.

Комплексът предоставя на клиентите множества удобства:  два външни басейна, детска площадка, зона за барбекю оборудвана с две барбекюта и мека мебел, вътрешен отопляем басейн, луксозен СПА център с финландска сауна и хималайска сол, инфрачервена сауна, парна баня, шоково ведро, зона за релакс със звездно небе, кабинети за масажи и козметични процедури, просторно фаойе с италиански фрези, красива градина, тенис корт и футболно игрище /намират се в парка до комплекса/, целогодишно обслужване, охрана прави комплекса привлекателен за целогодишно ползване.

В комплекса са разположени 38 апартамента, обособени в два корпуса, всеки с отделен асансьор. Апартаментите се предлагат за продажба с довършителни работи “до ключ”: под - ламиниран паркет високо качество или плочки /по избор/, стени и тавани - боя и латекс, външни и вътрешни врати, напълно оборудвани бани: бойлер, душ, мивка и тоалетна и един безплатен климатик във всекидневната – за отопление и охлаждане. По желание на клиентите довършителните работи могат да се направят по индивидуален избор, като клиентите ще доплащат единствено разликата между стандартното предложение и вариантите, които са си избрали.

Годишна такса поддръжка – 13 евро/кв.м. Ползването на парна баня, финландска сауна с хималайска сол, инфрачервена сауна, шоково ведро, зона за релакс с шезлонги в спа центъра е включено в таксата поддръжка и ще бъде безплатно в часовете от 9:00 до 11:00 и от 16:00 до 18:00 за собствениците. Ползването на вътрешен басейн с подгряване също е включено в таксата поддръжка и е безплатно. 

Стандартни схеми на плащане:

План А:  2000 евро резервационна вноска;

35% при подписване на предварителен договор;

35% при достигане нивото на Вашият апартамент;

20% при получаване на Акт 14;

10% при нотариално изповядване.

План Б: /5% ОТСТЪПКА!!!/: 2 000 евро резервационна вноска;

90% при подписване на предварителен договор;

10% при нотариално изповядване.

*Индивидуални схеми на плащане са възможни съобразени с изискванията на конкретния клиент.

 +359 988796074 Viber 
sunnybeachinvest@abv.bg
sunnybeachinvest.com