+359 876 604 391    sunnybeachinvest@abv.bg

топ оферта

наем |

купи |Продай имот

Продайте имотът си !!!

 

Моментът за продажба е реално добър, статистиките сочат 28 % (АВ) повече реализирани продажби през 2022 г., фактор за това главно е високата смъртност от Коронавируса и неочакваният паричен поток на наследниците. Бежанците от Украйна също са % от зачестилите сделки. С особена привилегия се ползват собствениците на препродажбите, след като се вдигна цената на новото строителство, вторичният пазар се нареди на същата опашка с учудващ успех се реализират продажби на доста добри цени. Ако сте се двоумили да продавате, сега е най-доброто време, свържете се с нас за съвет и оценка на вашият имот. 

 

Като специализирана мрежа за к.к. Слънчев бряг и района, sunnybeachinvest.com натрупа неоценим опит в продажбата и отдаването под наем на различни жилищни и търговски площи във всички сегменти на пазара. Активното присъствие на агенцията в сектора на недвижимите имоти от 2013 г. насам ни помогна да спечелим опит.

В морския курорт обикновенно работим с български и чуждестранни инвеститори, като им предоставяме професионално консултиране за намаляване на риска и максимално увеличаване на рентабилността. Ползвайки услугите на SUNNYBEACHINVEST можете да разчитате на професионални безплатни консултации, посредничество при сделки с недвижими имоти, апартаменти, къщи, парцели и търговски обекти в к.к. Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Равда, Кошарица, Елените и региона както и правна защита до финала на сделката. 

 

А. Рожен

Автор и главен редактор

 

sunnybeachinvest.com си запазва правото да не обслужва недвижими имоти в чиито региони няма представители или когато конкретният имот е обвързан с други смущаващи фактори. 

 

SUNNYBEACHINVEST